Et podem ajudar? En Consum t’escoltem per a donar resposta a tot el que necessites.

Com puc trobar un supermercat Consum o Charter?

Per a localitzar el teu supermercat més pròxim, utilitza el nostre buscador de tendes: https://www.consum.es/va/nostres-supermercats/

Horari, servici a domicili, pàrqung, etc. Quins són els servicis del meu súper?

Per a conéixer els servicis del teu supermercat, entra al nostre buscador de tendes i accedix a la fitxa de cada un. Podràs vore’n l’horari habitual, l’obertura en festius i altres tipus de servicis, com ara si disposa d’aparcament o no o si oferix servici a domicili: https://www.consum.es/va/nostres-supermercats/

Disposeu de servici de wifi?

Sí, en molts dels nostres supermercats, encara que no en tots. El cabal assignat a cada client connectat al nou SSID (wifi) està limitat a 2,5 Mbps i només podrà accedir-hi en horari comercial. Consulta la llista de centres ací.

Com puc contactar amb Supermercats Consum?

Per a qualsevol dubte o suggeriment pots contactar amb supermercats Consum en el número de telèfon 900 500 126 en horari de dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabtes de 9 a 14 h. Si ho preferixes, pots contactar amb nosaltres a través d’este formulari.

Quins tipus de productes hi ha en Consum?

Som líders en productes frescos i tenim un ampli assortiment en verdures, fruites, pescateria, carnisseria, xarcuteria i forn. A més d’ns productes de marca pròpia assequibles i amb qualitat, oferim varietat de marques i el millor preu des de la primera unitat. Si vols comprar, entra a: https://tienda.consum.es.

Teniu productes ecològics?

Sí! Consum Eco és la nostra gamma de productes ecològics. Fruites i verdures que provenen de cultius i produccions ecològiques on s’aposta per l’elaboració d’aliments sense substàncies ni additius de síntesi química. Són tan sostenibles que a més de cuidar-nos a nosaltres, es preocupen molt per la cura i el respecte pel medi ambient. Disposem d’un assortiment més o menys ampli depenent del supermercat, tant de marca de fabricant com de la nostra pròpia ensenya.

I teniu productes de proximitat?

Disposem de producte de proximitat de les diverses províncies on estem presents. Per exemple: tomaca del Perelló a València, carxofa de Benicarló a Castellón, nispros de Callosa d’en Sarrià a Alacant, etc.

Puc comprar online a la meua zona?

Entra a https://tienda.consum.es i consulta-ho.

Quins productes hi puc comprar?

Disposem de més de 9.000 referències presents en la tenda online de les diferents seccions que trobes en la nostra tenda física, inclosos els productes en oferta.

Tens més dubtes?

Entra a l’apartat de preguntes freqüents de la tenda online… i assabenta’t de tot!

Què és Món Consum?

Es tracta de l’espai privat dels socis-clients, que oferix serveis exclusius i personalitzats per a cada un d’ells. Hi poden consultar les ofertes personalitzades, els cupons descompte, el xec regal, així com vore i modificar les dades personals i l’històric de compres, entre altres servicis.

Descobrix els avantatges de formar part del programa de fidelitat més avançat del mercat: https://mundoconsum.consum.es/va/auth/advantages

Com puc fer-me’n soci?

Entra en este enllaç i ompli les teues dades.

I si ja soc soci-client, com m’hi puc registrar?

Entra ací i crea la teua contrasenya. Així de fàcil!

Vull saber-ne més sobre el programa de fidelitat de Consum

Accedix a les seues preguntes freqüents i… assabenta’t de tot!

Tinc dubtes sobre la targeta de pagament Visa Consum

Telefona al número 91 807 30 90 i pregunta’ns.

Horari de dilluns a dissabte de 9 h a 22 h Diumenge de 10 h a 22 h

Fax: 91 184 23 83

tarjetavisaconsum@bbva.com

VISA ESPANYA 900 99 11 24. Extraviaments de targeta i robatori fora de l’horari d’Atenció al Client de BBVA.

Com vos envie el currículum?

Per a treballar amb nosaltres has de registrar les teues dades per mitjà d’este enllaç: www.consum.es/trabaja-en-consum/

Eres treballador i tens algun dubte?

Pots telefonar-nos al número 96 197 40 00 i preguntar pel departament de Personal.

Passos que has de seguir

Pots subscriure les teues aportacions en qualsevol supermercat Consum. Si tens cap dubte, pots telefonar-nos al número 96 197 40 00 (Ángeles Luque) en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

I si en necessites més informació...

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, pdf, gif, png.
  • INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES 
    Responsable del Tractament: CONSUM, S.COOP.V. Finalitat del tractament: gestionar i donar resposta a les consultes, reclamacions o suggeriments realitzats a través d'este formulari al nostre servei d'Atenció al Client, (ii) realitzar, si escau, enquestes de satisfacció del servei d'atenció al client. Legitimació del tractament: L'interès legítim d'atendre i donar resposta a les comunicacions rebudes, així com de millorar la qualitat del servici prestat. Destinataris: no se cediran les seues dades, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la política de privacitat. Podeu consultar la informació detallada sobre Protecció de Dades ací.

TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT DE CONSUM

900 500 126

De dilluns a dissabte de 9 a 21.

XARXES SOCIALS

Parlem?

TREBALLAAMB

NOSALTRES

………………………………………………………………………..